Oct 3, 2012

Sebahagian daripada insan yang ku sayang

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.. 

Eceh, bajet bagi ucapan ala parlimen. Gediks! Setelah melalui hari-hari yang menyukarkan, Alhamdulillah, Maha Suci Allah ... Sekarang boleh senyum dan tak nangis dah.. Kenapa nangis? kalau orang jawa kata, ciwek.. (kuat menangis).. Tak tahula kenapa nangis je kan. Tapi ok dah ni. 


Tengok muka aku paling latest. Makin bam bam kan? Tapi hari tu jumpa kawan2 lama, kata aku kurus. Sah lama tak jumpa. Maafla gambar blur betul.. pandai sangat save as je dari facebook. Malu gile cite.. 
Time ni la aku tak pakai make up ape pon.. Ape pun tak boleh!! hahaha..


masa jadi pengapit ayu.. bayangkan sememhnye pengapit..(^_^)
Eh, terselit pulak gambar pre-convo ni. Kami berlima tersangatlah rapat tak kira dalam lab or mana2 workshop. Memang pasti bersama la. Sampai aku dengan Amni ni malas kadang2 nak bagi note kat bujang bertiga tu. Tak voleh velah vetol tunggu nota daripada pompuan kan. Pompuan jadik mangsa.huh!


Dari kiri : Amni, Awe, Nawi, Wan, Yana

Ok, Fokus pada gambar dibawah. Nampak cincin di jari? Haha.. Renung-renungkan dan selamat meneka. kihkihkih. Itula hadiah hari lahir aku yang ke -24 daripada "orang-orang yang tersayang". 


sedap giler air yang aku minum. tak hengat nama die ape..
 Tok Wan suka gambar bawah ni. Sebab nampak ayu kowt. Ayu ke? memang ada ayu pon. Pengantin tu nama dia Ayu. Tapi, this look la yang orang kata aku kurus. Aku rasa aku kene pakai baju kurung dan ayu-ayu gitu .. Sebab tiap kali aku pakai macam tu baru orang kata aku kurus!


Majlis Perkahwinan Faisal & Ayu

Ni baru apart of Manuriangs. Actually setakat ni kitorang tak pernah fail untuk gather even kadang2 plan gitu jer. Sebab kitorang sayang menyayang. Tak kesahlan jumlah penuh atau tak, tapi mesti jumpa!!! 

Sayang sangat dengan mereka2 semua. Mereka2 ni la yang jadi kawan gelak, kawan sokong, kawan kutuk, kawan ngumpat, kawan group study..eh, study group.. dan kawan segalanya lah. Melebih plak kau jah..ha..


Dari depan kiri : Bahiah, Lina, Syikin, Suzai, Yana, Amni, Yati, Nija
Dari belakang kiri : Haizam, Hanif, Syed, Iwan, Kamal, Nawi, Wan , Awe

Gambar last. Ok. No komen.



Lupa plak. Sebenarnya aku terjumpa quote ni...

" The happiness of your life depends upon the quality of your thoughts, therefore GUARD accordingly "... 

like banyak2 quote ni.. 


kbai.



2 comments:

  1. wa'alaikumsalam...slamat menyambut bulan suci ya kak...

    ReplyDelete