Jun 17, 2011

percaye sgt ngan GPS..hamek....

Adoi la....aku xthu nk ckp pe dh...ni sume gare2 tajuk dlm paper hr ni yg aku baru je bce..hahahahaha...aku benarkan k0rng gelak skrg ....kah3...okey2..aku cite ye...sape yg dh bce maybe dh thula...ni ha...bakpo la mu ni...kaye dah ade kete siap GPS..tp xthula bakpo msuk dlm ay0r jug0k... seb bek bukan jadik kt M'sia...mau kene gelak setahun ngan org....hahahahahaha

WASHINGTON - Sebuah kenderaan utiliti sukan tenggelam di dalam sebuah tasik dekat Taman Mercer Slough di sini kelmarin selepas seorang daripada tiga wanita yang memandu kenderaan itu mengikut laluan yang ditunjukkan menerusi Sistem Penentu Kedudukan Global (GPS).

Kejadian itu berlaku pada awal pagi semasa mereka tersesat dalam perjalanan untuk kembali ke sebuah hotel. Pemandu kenderaan tersebut menyangka dia memandu di atas jalan raya semasa mengikuti arah panduan menerusi GPS.

Namun, kenderaan itu bergerak memasuki sebuah tasik. Ketiga-tiga wanita itu menggigil selepas mereka berjaya keluar dari kenderaan tersebut yang kemudian tenggelam ke dalam tasik berkenaan.Sebuah trak tunda tiba di tempat kejadian pada kira-kira pukul 5 pagi namun kenderaan tersebut sudah tenggelam ke dalam tasik. Ia kemudian ditarik keluar dari tasik tersebut dengan menggunakan trak penunda itu.

cpt gelak skrg.....had0yai....ni aku amik dr Kosmo Online yek..harap maklum....adoila..br berangan nk ade kete siap GPS...mcm hebat je...tp if "lurus" beno ngikut.....cam haram jgk....hahahahaha

No comments:

Post a Comment